Datum: zondag 13 maart 2022, 17:27 - Auteur: Redactie

Advendo glijdt verrassend uit tegen hekkensluiter SSW

Wat een droomweekend had moeten worden, eindigde toch met een bitter nasmaakje. Advendo, dat afgelopen week zowaar zes punten uit twee duels haalde, liet het zondag in 5A lelijk liggen tegen de slechtste club van de ranglijst: SSW.

Na de verrassende overwinning bij De Schutters van vorig weekend werd er ook midweeks gewonnen door Advendo tegen HZ ’75. Toen SSW zondag op bezoek kwam leek het negen punten uit drie competitieduels te worden, want SSW staat moederziel alleen onderaan. En het leek ook weer een voetbalfeestje te worden voor de opgeleefde equipe uit de Hoge Vucht, want good old Nenad Ristanovic zorgde voor de 1-0.

Na rust leek topschutter Kendrick Cecilia de deur hard in het slot te gooien voor het bezoek uit Dordrecht, maar zijn 2-0 was vijf minuten voor tijd niet genoeg voor de zege. SSW scoorde twee doelpunten en dompelde de thuisclub toch wel in lichte rouw. Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met coach Omid Chaab. “Het is balen, maar met zeven punten uit drie wedstrijden mogen we blij zijn.”

“We hebben een drukke week gehad en die heeft zijn tol geëisd. Na rust moest ik alle vijf wissels inbrengen vanwege blessurs. Hierdoor raakten we de controle kwijt en in twee minuten tijd maken zij 2-2. Maar zoals ik eerder al zei, je moet het positieve zien en dat zijn die zeven punten in zeven dagen tijd. Deze lijn moeten we door zien te trekken”, aldus de vriendelijke oefenmeester.

Advendo – SSW 2-2 (1-0)
1-0 Nenad Ristanovic, 2-0 Kendrick Cecilia, 2-1 en 2-2 SSW.