Datum: zondag 4 oktober 2020, 18:28 - Auteur: Redactie

Advendo en Nenad Ristanovic halen kiezelhard uit

Advendo beleeft glorieuze tijden, vergeleken met de waardeloze voorbije seizoenen. Zondagmiddag in 5A waren de Bredanaars thuis veel te sterk voor Lepelstraatse Boys.

Op sportpark ‘t Kadijkje was Nenad Ristanovic, die ondanks de sportieve crisis de laatste jaren Advendo trouw bleef, de grote meneer. Hij bepaalde met twee doelpunten de ruststand op 2-0 en na de pauze zorgde hij ook voor de 3-0 en de 4-0. Een furies begin van de rood-witten, die nog steeds honger hadden naar meer. Milos Lakic maakte er 5-0 van en het slotakkoord was voor Dave van Zundert. Hij probeerde Ristanovic de loef af te steken, maar zijn teller bleef steken op twee: 7-0.

Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met de winnende coach Omid Chaab. “Er is veel mogelijk met deze groep, het voelt goed. Hard blijven werken en kijken waar dit sprookje eindigt dit seizoen. Met een hattrick voor Nenad Ristanovic, die drie geweldige assists van Walid Ezzriga mocht ontvangen, hebben we snel afstand genomen van de opponent.”

“We begonnen de wedstrijd tegen een tegenstander die net als vorige wedstrijd puur uit omschakeling voetbalt en de ruimtes op eigen helft heel klein houdt in balverlies. De les die we vorige week hebben gehad ‘hoe om te gaan met dit soort tegenstanders’ was vandaag doorslaggevend gebleken. De tegenstander is vandaag ook kapot getikt en moest van de ene kant naar de andere kant kantelen waardoor ze steeds meer ruimte weggaven en wij hiervan langs de zijkanten goed van hebben geprofiteerd. Al met al een geweldige teamprestatie. Hopelijk zetten we deze lijn door in de komende wedstrijden van het seizoen.”

Advendo – Lepelstraatse Boys 7-0 (2-0) 1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 Nenad Ristanovic, 5-0 Milos Lakic, 6-0 en 7-0 Dave van Zundert.