Datum: zondag 20 november 2022, 15:37 - Auteur: Redactie

Advendo krijgt op eigen terrein een hard pak slaag van Vivoo

Advendo is het kwijt in 5A. Zondagmiddag leed de laagvlieger uit Breda-Noord een fikse thuisnederlaag tegen Vivoo.

Op sportpark ‘t Kadijkje leek het er op dat het eerste uur volledig gelijkwaardig was. Beide clubs scoorden er op los en maakten kans op de zege. Voor rust nam Vivoo de leiding, maar Kaan Görcü pareerde al rap. Dat bleek de opmaat naar de Bredase voorsprong: de Syrische vluchteling Somar Nofal (foto, links) maakte de 2-1.

Maar de gasten kantelden het duel, tot het moment dat Erdinc Ünal de 3-3 produceerde. Een spektakel van jewelste, dat slecht af zou lopen voor de rood-witten. De bezoekers scoorden zes (!) diep in het tweede bedrijf, terwijl Advendo de weg volledig kwijt was en ook niet meer tot score kon komen aan de Bastenakenstraat.

“Na 60 minuten ging het helemaal mis voor ons. Na de individuele fout die vooraf ging aan de 3-4 raakte het team in een onzekerheid die na de 3-5 helemaal compleet was. Deze middag had niet op deze manier hoeven te verlopen als we gewoon bij de les bleven”, baalde Advendo-coach Omid Chaab na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Advendo – Vivoo 3-9 (2-2)
0-1 Vivoo, 1-1 Kaan Görcü, 2-1 Somar Nofal, 2-2 en 2-3 Vivoo, 3-3 Erdinc Ünal, 3-4, 3-5, 3-6, 3-7, 3-8 en 3-9 Vivoo.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss