Datum: zondag 14 oktober 2018, 16:36 - Auteur: Redactie

Advendo krijgt weer een ‘ouderwets’ pak rammel

Na twee speelronden (twee zeges) was Advendo dé verrassing in 5B. Zondagmiddag leed de club uit Breda-Noord echter een nederlaag, zoals die tijdens het vorige seizoen bijna wekelijks geleden werd. SC Welberg lachte in zijn vuistje.

Het mag geen excuus zijn, de in vorm verkerende doelman Rick Machielse is op vakantie en routinier Nenad Ristanovic ook. Met 8-0 op je broek krijgen is gewoon schandalig. Ook coach Gerrit Bruggeman dacht er zo over toen hij na de wanvertoning met Voetbalinbreda.nl sprak.

“Het was een collectief falen. We startten met twee personen die ziek uit bed zijn gekomen. Maar de rest van het team lag ook nog in bed volgens mij. Ballen over twee meter kwamen niet aan en alle persoonlijke duels werden verloren. De omschakeling was nergens te bekennen. Onze keeper van Advendo 3 was hiertegen compleet kansloos, hij deed zijn uiterste best, maar als het bij de rest van de spelers niet lukt sta je machteloos.”

“We hebben nu in deze drie wedstrijden volgens mij wel alle gezichten van het team gezien. Vechtlust, veerkracht en op een rare manier onvermogen. Maar goed, nu hopen dat ze weer scherp zijn voor volgende week.” Dan is DVVC de tegenstander op sportpark ‘t Kadijkje.

SC Welberg – Advendo 8-0 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0 en 8-0 SC Welberg.