Datum: zondag 13 februari 2022, 16:45 - Auteur: Redactie

Advendo moet thuis buigen voor titelkandidaat Molenschot

Voor laagvlieger Advendo werd het inhaalduel met Molenschot een ramp. Uiteindelijk konden de laagvliegers uit Breda nog wel de spreekwoordelijke eer redden in 5A.

Het enige bijzondere wapenfeit van Advendo op sportpark ‘t Kadijkje was de eretreffer van Emre Ucerler. De ooit bij JEKA doorgebroken spits, die bij Baronie als peuken rokende doelpuntenmaker bekend stond, werd opeens van stal gehaald. Scoren is hem na al die jaren dus nog steeds niet vreemd.

“In de eerste helft laten we elkaar in de steek en laten we het over ons heen komen zonder enige weerstand er tegenover te stellen. Dan loopt Molenschot uit naar 0-5, waarvan drie doelpunten uit een corner. Wij wisten dat ze in standaardsituaties over enorme kracht beschikken, daar had ik ze voor gewaarschuwd. Vier van de zes doelpunten van Molenschot vallen uit een corner. Dan kun je concluderen dat de wedstrijd al in de eerste helft is gespeeld en de tweede helft een formaliteit is.”

“In de rust heb ik het een en ander kunnen veranderen wat ons de tweede helft een 1-1 op het scorebord heeft gebracht en dat is helaas het enige positieve van deze troosteloze middag”, vertelde trainer Omid Chaab aan Voetbalinbreda.nl, daags nadat hij zijn contract verlengde.

Advendo – Molenschot 1-6 (0-5)
0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5 en 0-6 Molenschot, 1-6 Emre Ucerler.