Datum: zondag 16 april 2023, 16:55 - Auteur: Redactie

Advendo scoort er op los, maar verliest toch bij subtopper

Advendo lijkt op de één na laatste plek te eindigen in 5A. Zondagmiddag verloor de club uit de Hoge Vucht een doelpuntenfestijn bij Vivoo.

Advendo werd dan wel overlopen in het eerste halfuur, toch kon het bij een 3-0-achterstand scoren. Max Uyo pikte weer een doelpunt mee op aangeven van Kendrick Cecilia (foto). De ruststand werd op 4-1 bepaald en na rust maakte Vivoo er zelfs 5-1 van voor eigen publiek.

Toch was de tweede helft voor Advendo, want dankzij een dubbelslag van topscorer Cecilia stond het 5-3 en daar bleef het na ruim anderhalf uur spelen bij. De ploeg van trainer Omid Chaab, van wie altijd nog niet duidelijk is of hij aanblijft als coach, verloor met opgeheven hoofd.

Vivoo – Advendo 5-3 (4-1)
1-0, 2-0 en 3-0 Vivoo, 3-1 Max Uyo, 4-1 en 5-1 Vivoo, 5-2 en 5-3 Kendrick Cecilia.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss