Datum: zondag 29 januari 2023, 15:49 - Auteur: Redactie

Advendo scoort niet en ziet NVS winnen op ‘t Kadijkje

In 5A kon Advendo de competitie niet op leuke wijze hervatten. De laagvlieger uit Breda-Noord verloor zondagmiddag van NVS.

De laagvliegers uit de Hoge Vucht boden veel weerstand aan het veel hoger geklasseerde NVS, maar Advendo miste simpelweg teveel grote kansen om aanspraak te mogen maken op een resultaat. Bij rust stond het nog maar 0-1 door een strafschop en dus waren de manschappen van trainer Omid Chaab gemotiveerd om de gelijkmaker binnen te knallen.

Toch ging het mis in de tweede helft: een directe rode kaart voor Alper Utu na een harde tackle deden de rood-witten de das om. Het werd al rap 0-2 en uiteindelijk 0-3. Spits Kendrick Cecilia tegen Voetbalinbreda.nl. “Of wij kans maakten op een punt of meer? Ja, zeker. We kregen zeker drie of vier kansen, maar met tien man liepen we helaas achter de feiten aan.

Advendo – NVS 0-3 (0-1)
0-1, 0-2 (pen.) en 0-3 NVS.