Datum: zondag 24 maart 2024, 17:20 - Auteur: Redactie

Advendo verliest van directe concurrent Noordhoek in de extra tijd

In 5B kon Advendo zondagmiddag stijgen van plek 9 naar 8, maar Noordhoek weigerde er aan mee te werken. De dorpelingen wonnen na een doelpuntrijk duel van de bezoekers uit Breda-Noord.

De rood-witten van coach Richard Hoogkamer kwamen bijzonder slecht voor de dag in de beginfase. Noordhoek scoorde al rap voor het eigen publiek en liep ook nog eens uit: 2-0. Toch kwam Advendo voor rust terug in de wedstrijd. Kendrick Cecilia (foto) scoorde een pingel.

En toen Max Uyo na rust de gelijkmaker produceerde leek er van alles mogelijk voor de bezoekers. Maar de defensieve stress sloeg toe. In de 90ste minuut viel de 3-2 vanuit een corner, de bal wilde maar niet weg uit de doelmond en kwam plots in de voeten van de tegenstander.

“En de 4-2 kwam puur omdat we er alles aan deden om de 3-3 te maken”, baalde sterkhouder Cecilia tegenover Voetbalinbreda.nl na afloop.

Noordhoek – Advendo 4-2 (2-1)
1-0 en 2-0 Noordhoek, 2-1 Kendrick Cecilia (pen.), 2-2 Max Uyo 3-2 en 4-2 Noordhoek.