Datum: zondag 3 november 2019, 19:14 - Auteur: Redactie

Advendo voorkomt ternauwernood de dubbele cijfers

Advendo kon zondagmiddag zoals verwacht niet imponeren in Dongen. DVVC was voor eigen publiek heer en meester, maar kon de tien goals niet volmaken in 5B.

Natuurlijk, eenieder wist vooraf dat de kans nihil was dat DVVC puntenverlies zo oplopen tegen de drager van de rode lantaarn, maar toch, na de ‘kleine’ nederlaag van vorig weekend tegen FC Drunen en de terugkeer van Nenad Ristanovic was er wat positieve energie in het team van coach Frans van Duuren gekomen. Zondag ging het voor rust nog wel aardig, maar in het tweede bedrijf was het verzet van het bezoek uit Breda-Noord gebroken: 9-0.

“In de eerste helft hadden we kansen en voetbalden we nog goed, maar na rust ging het slecht. We hadden vertrouwen in het feit dat we iets konden doen tegen DVVC, we namen risico’s om naar voren te drukken. Helaas ging het volledig verkeerd na rust”, aldus Ristanovic na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. Volgende week wellicht een kans op het eerste punt, als de uitwedstrijd bij OVV ’67 volgt, dat slechts zes punten meer heeft verzameld.

DVVC – Advendo 9-0 (2-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0, 8-0 en 9-0 DVVC.