Datum: zondag 6 januari 2019, 14:27 - Auteur: Redactie

Arno ‘Wenger’ Gabriëls gaat door bij Beek Vooruit

Beek Vooruit en Arno Gabriëls blijven ook na de zomer aan elkaar verbonden. Dat maakte de succesvolle trainer van de club uit Prinsenbeek bekend zondagmiddag aan Voetbalinbreda.nl.

Gabriëls (foto) en de Bredase dorpsvereniging maakten het nieuws bekend op de nieuwjaarsreceptie. Hij promoveerde met de oranjehemden helemaal naar de zondag tweede klasse en laat daar nu met zijn equipe zien de laatste anderhalf jaar dat het plafond niet helemaal bereikt is.

“De spelers wilden sowieso door en dat is voor mij altijd de belangrijkste reden. Zelf denk ik dat ik nog van toegevoegde waarde ben voor de selectie. We kunnen nog beter en dat ligt ook bij mij. Dat is de insteek de komende tijd. Een ploeg hebben die constant moet presteren in 2E.”

Het wordt het zesde seizoen op rij voor de oefenmeester, die ook trainer was bij Moerse Boys en Klundert. Bij de Bekenaren wordt Gabriëls al ‘Wenger’ genoemd door sommige leden en fans. Arsene Wenger was meer dan twee decennia lang de coach van de Engelse topclub Arsenal.