Datum: dinsdag 14 juni 2022, 17:35 - Auteur: Redactie

‘Baronie slaat slag: Zimmerman komt terug, Loshi’s nagenoeg rond’

Kersvers Hoofdklasse-kampioen Baronie is goede zaken aan het doet op de transfermarkt. Halsteren-aanvaller Joerik Zimmerman komt terug naar de Baronnen, terwijl ook voormalig Willem II-talent Aurelio van Gool binnen is. Er wordt nu alleen nog gewacht op de officiële bevestiging van de komst van ex-NAC Breda-belofte Skender Loshi, wiens broertje Simon Loshi (ex-Feyenoord) ook meekomt.

Voetbalinbreda.nl weet dat. Baronie, dat na de zomer uitkomt in de zondag Derde Divisie, wordt getraind door Martijn van Galen en Sedat Siner, die samen de opvolgers zijn van de naar Kloetinge vertrokken succes-coach Jurrian van Poelje. Met Jorik Mijnhijmer raken de groenhemden een kanon kwijt, maar echt heel lang wanhopen zullen ze niet op sportpark de Blauwe Kei.

Zimmerman en Van Gool staan goed aangeschreven in de top van het amateurvoetbal, terwijl de broertjes Loshi (ASWH) een profloopbaan ambiëren. Vooral de 23-jarige Skender Loshi is interessant, daar hij vier jaar geleden als topscorer van Jong NAC Breda geen contract kreeg aangeboden in de selectie.

Zijn broertje is 21 jaar, evenals Van Gool overigens. Zimmerman (foto), die vorig decennium succesvol met coach Van Galen samenwerkte bij TVC Breda, is de meer ervaren versterking.