Datum: zaterdag 18 maart 2023, 18:49 - Auteur: Redactie

Baronie sleept zege uit vuur bij hekkensluiter Welberg

Baronie heeft zaterdag drie punten bemachtigd in 4C. Op het gras van de nummer laatst SC Welberg wonnen de jonge Baronnen met moeite.

Tegen het nietige Welberg is elk ander resultaat dan een zege beschamend voor alle andere ploegen op de ranglijst, maar Baronie had het net als The Gunners onlangs moeilijk. De eerste goal kwam echter wel van het bezoek uit Breda. Gijs van Lotringen, de jonge spelmaker die enkele jaren geleden nog lang uit de roulatie was door een zware kruisbandblessure, produceerde de 0-1.

De thuisclub kwam echter brutaal op gelijke hoogte en het was maar de vraag of Baronie daar nog iets aan kon doen. Het antwoord luidde eindelijk ja. Hugo Marechal kroonde zich tot matchwinner en voorkwam daarmee een blamage. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met de winnende coach Ricardo van den Bos. “Het was niet best vandaag, maar de drie punten zijn binnen en dat telt.”

SC Welberg – Baronie ZA 1-2 (1-1)
0-1 Gijs van Lotringen, 1-1 SC Welberg, 1-2 Hugo Marechal.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss