Datum: dinsdag 3 januari 2023, 15:19 - Auteur: Redactie

Tjien-Fooh organiseert try-out voor avontuur in Australië

Altijd al gedroomd om het amateurvoetbal in onze regio Breda te verruilen voor een avontuur in het buitenland? Baronie-aanvaller Jason Tjien-Fooh (foto, links) organiseert binnenkort een try-out waar jij een plek kunt verdienen in het ‘hoogste amateurteam’ van Australië.

Tjien-Fooh, momenteel met zijn club verwikkeld in een degradatiestrijd in de zondag Derde Divisie, speelde enkele jaren terug ook in Australië en gaat met een voormalige profvoetballer proberen om Bredanaars down under te krijgen.

“Via deze weg nodigen wij jou uit voor een try-out op zaterdag 14 januari 2023 op sportpark de Blauwe Kei. Dit in samenwerking met de club Weston Workers Bears FC. Weston Workers Bears FC ligt op ongeveer twee uur rijden van de stad Sydney en ligt naast de stad Newcastle, waarin grotendeels de competitie wordt gespeeld. Bij deze club is voormalig Nederlands Elftal-speler Kew Jaliens de coach. Hij is opzoek naar extra kwaliteit om zijn elftal te versterken”, vertelt Tjien Fooh aan Voetbalinbreda.nl.

“De try-out zal plaatsvinden van 12:00 uur tot 16:00 uur, waarbij er een korte presentatie en introductie wordt gehouden over voetballen in Australië en hierna worden er twee teams gemaakt en zal er een onderlinge wedstrijd tegen elkaar gespeeld worden. Na de try-out kunnen een aantal spelers geselecteerd worden om vanaf februari of maart tot september 2023 te spelen voor de Weston Bears FC. Je maakt dus kans op een unieke sportieve levenservaring in het buitenland.”

Ben jij geïnteresseerd en wil jij deze uitdaging aangaan, meld je dan aan via een aanmeldformulier. Neem daar contact op via austryout@gmail.com. Inschrijfgeld voor deze dag bedraagt €50,-.

(foto door Marcel Mol)

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss