Datum: maandag 14 augustus 2023, 17:05 - Auteur: Redactie

Baronie weet Skender Loshi alsnog te verleiden

Skender Loshi (foto) is per direct speler van de Baronie. De zondag Derde Divisie-club ziet het voormalige talent van NAC Breda overkomen van Dessel Sport, waar hij naar op weg leek.

De 24-jarige Bredanaars met Albanese roots had onlangs nog een contract getekend bij het Belgische Dessel Sport, maar kwam daar op terug. Na vruchtbare gesprekken met de leiding van de Baronnen, is hij een jaar na dat er al interesse was voor hem op sportpark de Blauwe Kei, alsnog speler van Baronie. Loshi begon als kind bij Baronie en doorliep daarna de jeugdopleiding van NAC Breda.

Bij Jong NAC Breda werd hij zelfs topscorer, maar een kans in het eerste kreeg hij nooit. Het leidde naar avonturen bij TSC en zelfs het Poolse Stomil. Via ASWH leek hij dus naar Dessel Sport te gaan, maar hij heeft maandagmiddag te horen gekregen van de KNVB dat zijn overschrijving rond is. Coach Jeroen van Bezouwen krijgt een waardige vervanger voor de naar RBC teruggekeerde Emile Linkers.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss