Datum: dinsdag 6 december 2022, 20:32 - Auteur: Redactie

Baronie en Boeimeer remiseren in kille avond-derby

In 4C stond er dinsdagavond een stadsderby gepland en Baronie ZA kon thuis tegen laagvlieger Boeimeer niet winnen. Op een kil sportpark de Blauwe Kei eindigde de strijd gelijk.

Vooraf had eenieder gedacht dat de jonge Baronnen de klus wel zouden klaren, maar eens te meer liet Boeimeer zien toch over karakter te tonen. Max Denisov (foto) zorgde voor rust voor de 1-0, maar na rust, vlak voor tijd zelfs, maakte het bezoek uit de Haagse Beemden gelijk via Dyon Haacke.

“Wij waren gewoon niet goed, jammer genoeg win je dan niet. Voor rust hadden we drie keer moeten scoren, doen we niet, dus loopt de wedstrijd anders. Boeimeer speelt best aardig, maar met onze kwaliteit moeten we van ze winnen”, aldus Baronie-coach Ricardo van de Bos na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

“Het was een gelijkwaardige wedstrijd. Wij hebben als ploeg hard gewerkt en het na rust naar ons toe kunnen trekken, Er had meer ingezeten, maar ik ben heel tevreden over ons spel en doorzettingsvermogen”, keek Boeimeer-trainer Tom Looijmans terug.

Baronie ZA – Boeimeer 1-1 (1-0)
1-0 Max Denisov, 1-1 Dyon Haacke.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss