Datum: zaterdag 11 februari 2023, 19:06 - Auteur: Redactie

Baronie ZA en DVO ’60 bereiken hatelijke brilscore

In 4C hebben Baronie en DVO gelijkgespeeld zaterdagmiddag. Beide clubs slaagden er niet in om tot een doelpunt te komen op sportpark de Blauwe Kei.

Op het hoofdveld van de Baronnen konden de jonge Bredase beloften zich uitleven. Aanvallend voetbal, combinaties, panna’s en optisch overwicht, maar voorin een tijger zonder tanden. Max Denisov (foto), die regelmatig met de zondagtak meedoet in de Derde Divisie, had voor rust al een paar goals kunnen scoren na fraaie acties en ook uitblinker Omar el Kaddouri (ook vaak actief voor de zondagtak) kon in de tweede helft prikken.

De twee beste spelers, en nog wat anderen, konden het doel echter niet vinden, waardoor het fysiek wat sterkere bezoek uit Roosendaal stand kon houden. Geen goals voor Baronie, geen goals voor DVO. Coach Ricardo van den Bos baalde daarvan, toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak na afloop. “Ik ben teleurgesteld, want we hebben genoeg kansen gehad. Voor rust was het tempo te laag, na rust was dat beter, maar misten een afmaker”

Baronie ZA – DVO ’60 0-0.