Datum: zaterdag 16 oktober 2021, 18:45 - Auteur: Redactie

Baronie ZA haalt dubbele cijfers in en tegen Rijen

Tegen de zwakke broeder van 4D sloeg Baronie zaterdag genadeloos toe. In het kanariegele dorp was er echter wel ruimte voor zelfkritiek namens het uitkamp.

Dat de zaterdagploeg van Baronie zou gaan winnen was een publiek geheim, maar de vraag was alleen nog met hoeveel. Rijen had na 3 speelronden al 33 tegentreffers moeten incasseren en dus was dubbele cijfers een logische ambities. Timo Townsend opende de score en toen ging het hard. Uiteindelijk scoorde Max Denisov vier treffers en was ook Omar el Kaddouri tweemaal trefzeker.

De Bredanaars voltooiden de dubbele cijfers dankzij goals van Sven L’Ami, Bert Gerritsma en Arthur Barskaja. De winnende coach, Ricardo van den Bos, was niet tevreden toen hij Voetbalinbreda.nl sprak na afloop. “Of zij er niks van konden? Dat is een beetje overdreven. Ze zijn niet goed, maar wij waren ook niet goed. Als we ons niveau halen maken we 15 goals. Ik baal van onze tegengoals.”

Rijen ZA – Baronie ZA 2-10 (1-5)
0-1 Timo Townsend, 1-1 Rijen ZA, 1-2 en 1-3 Max Denisov, 1-4 Sven L’Ami, 1-5 Max Denisov, 1-6 Omar el Kaddouri, 2-6 Rijen ZA, 2-7 Arthur Barskaja, 2-8 Omar el Kaddouri, 2-9 Bert Gerritsma, 2-10 Max Denisov.