Datum: zaterdag 30 april 2022, 22:03 - Auteur: Redactie

Baronie ZA haalt net geen dubbele cijfers tegen Rijen

Het puntloze Rijen werd zaterdagmiddag ook door Baronie in de pan gehakt. In 4D was aanvaller Max Denisov de topscorer van de dag.

Op sportpark de Blauwe Kei was het genieten van doelpunten, want spanning was er zoals verwacht niet. Denisov (foto) opende de score, waarna Sem Herijgers de marge verdubbelde. Denisov bepaalde de ruststand op 3-0- In de tweede helft ging het echter een stuk harder. Benjamin Kadic toverde een dubbelslag uit zijn mouw en Bert Gerritsma maakte de 6-0. Daarna Denisov met zijn hattrick, Herijgers met zijn tweede doelpunt en het slotakkoord was voor Denisov, die zijn totaal op vier schoot.

Na de monsterzege sprak Voetbalinbreda.nl met de winnende coach, Ricardo van den Bos. “We begonnen nog goed, maar na onze 1-0 kregen zij een grote kans op de gelijkmaker. Die viel niet en wij liepen uit, ondanks dat we heel slordig waren aan de bal. Net na rust werd het 4-0 en was het helemaal gelopen. Als we het nog beter hadden uitgespeeld zouden we met dubbele cijfers gewonnen hebben.”

Baronie ZA – Rijen ZA 9-0 (3-0)
1-0 Max Denisov, 2-0 Sem Herijgers, 3-0 Max Denisov, 4-0 en 5-0 Benjamin Kadic, 6-0 Bert Gerritsma, 7-0 Max Denisov, 8-0 Sem Herijgers, 9-0 Max Denisov.