Datum: zaterdag 8 oktober 2022, 18:58 - Auteur: Redactie

Baronie ZA draait lekker en legt FC Bergen over de knie

Internos heeft zaterdagmiddag in 3C gewonnen van De Fendert. In Etten-Leur was het spel niet om aan te gluren, maar kreeg de thuisclub wel wat het verdiende.

Op sportpark de Blauwe Kei namen de jongen Baronnen het initiatief. Bob Gulikers opende namelijk al snel de score, maar zag daarna wel hoe het bezoek uit Bergen op Zoom de gelijkmaker aan liet tekenen. Twee weken geleden won die ploeg nog op knappe wijze bij The Gunners, dus Baronie was gewaarschuwd.

Maar zo’n vaart liep het echter niet, want dankzij de wederom sterke Arthur Barskaja werd de ruststand op 2-1 bepaald. In een prima tweede helft hield de thuisclub de pot vakkundig dicht en liep het uit naar 3-1 dankzij wie anders dan topschutter Max Denisov (foto). Genoeg reden om na afloop bij te praten met de winnende coach.

“Of we verdiend hebben gewonnen? Ja, we waren grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij. Na rust hebben zij geen kans gehad. Ze bleven wel dreigend vanuit de omschakeling, maar echte kansen kregen ze niet. We zijn goed bezig, maar ook pas drie duels op weg”, aldus Ricardo van de Bos tegen Voetbalinbreda.nl.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Baronie ZA – FC Bergen 3-1 (2-1)
1-0 Bob Gulikers, 1-1 FC Bergen, 2-1 Arthur Barskaja, 3-1 Max Denisov.