Datum: zaterdag 10 december 2022, 19:08 - Auteur: Redactie

Baronie ZA remiseert in en tegen stug Steenbergen

Baronie heeft de eerste seizoenshelft in 4C afgesloten met een remise. Bij Steenbergen was de zaterdagtak uit Breda niet in staat om nog een beetje glans te geven aan de afgelopen maanden.

Dat de thuisclub op voorsprong kwam betekende niet meteen een paniekvolle fase daaropvolgend voor de Bredanaars. Sterker nog, de jonge Baronnen kregen een strafschop en topscorer Max Denisov, die in de voorbereiding van dit seizoen nog voor zijn kans ging bij de zondagtak (Derde Divisie( benutte die feilloos: 1-1 tijdens de pauze. Na rust hielden beide teams gelijke tred en zou het bij de ruststand blijven uiteindelijk, ondanks een grote en late mogelijkheid voor de gasten.

“Ik vond ons voetballend de betere ploeg, alleen vergeten we vaker te scoren. Zij voetbalden ook wel, maar toch meer vanuit de omschakeling. We hebben weinig tot geen kansen weggegeven op dat doelpunt en een scrimmage vlak voor tijd na. In de laatste minuut krijgen we nog een 100 procent kans die we moeten maken, maar dat doen we niet en dan blijft het gelijk”, keek Baronie-trainer Ricardo van de Bos terug op de wedstrijd toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak. Baronie ZA gaat als nummer 6 de winterstop in.

Steenbergen – Baronie ZA 1-1 (1-1)
1-0 Steenbergen, 1-1 Max Denisov (pen.).