Datum: zaterdag 11 maart 2023, 17:19 - Auteur: Redactie

Baronie ZA stelt wederom teleur en laat VVC de punten stelen

Ook door het seizoen van de talenten van Baronie kan welhaast een streep. Zaterdag kwam VVC heel goed weg met de zege in 4C.

Toen Max Denisov (foto) eindelijk de score open wist te breken, kon niemand bevroeden dat er een dramatisch spektakelstuk plaats zou vinden op sportpark de Blauwe Kei. Het hoger geklasseerde VVC wankelde, maar kwam wel op gelijke hoogte, maar via Bob Geluk werd het dan weer 2-1. De jonge Baronnen konden de zege over de streep trekken, maar faalden in de slotfase. De gasten maakten er 2-2 van en zouden in extremis de 2-3 produceren.

“Maar dat was een buitenspeldoelpunt, in blessuretijd. Deze nederlaag was echt heel zuur. Of ons seizoen als een nachtkaars dooft nu? Nog niet. De nummer 4 kan eventueel ook nacompetitie spelen om promotie. Het wordt lastig, maar we hebben nog een kans en daar gaan we voor spelen”, aldus de naar Seolto vertrekkende trainer Ricardo van den Bos, die uiteraard flink baalde, tegenover Voetbalinbreda.nl na afloop.

Baronie ZA – VVC ’68 2-3 (0-0)
1-0 Max Denisov, 1-1 VVC ’68, 2-1 Bob Geluk, 2-2 en 2-3 VVC ’68.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss