Datum: zaterdag 15 februari 2020, 17:54 - Auteur: Redactie

Baronie ZA wint doelpuntrijke stadsderby bij PCP ZA

Even leek PCP zaterdag zijn eerste punten te winnen in 4C. Hoogvlieger Baronie stak daar echter nét op tijd een stokje voor.

Even leek de nieuwe spits van PCP voor een daverende stunt te zorgen, maar een discutabele goal vlak voor rust van Yassine Bitchou zorgde voor de wederopstanding van de bezoekende en favoriete Baronnen. Uiteindelijk maakte Benjamin Kadic na de pauze de gelijkmaker en zou nog een doelpunt maken nadat Kevin van de Luitgaarden en Bart Diepstraten ook gescoord hadden. PCP-captain Hassan Lammou sprak met Voetbalinbreda.nl.

”Eerste helft waren we zeker de betere ploeg, waarin we er misschien nog meer uit hadden moeten halen. Dan krijg je net voor rust een discutabele goal tegen omdat de spits een overtreding beging, maar de scheidsrechter besluit anders. Na rust starten we goed, maar kunnen we helaas niet doortrekken en lopen we uit onze posities, waardoor we weer makkelijk goals tegenkrijgen en we weer bij het begin af zijn. We hadden meer verdiend, maar dat moeten we ook leren afdwingen door volwassener te gaan spelen.” Winnend coach Ricardo van den Bos: “Een wedstrijd om snel te vergeten, maar het belangrijkste is dat wij de vierde plek nu bezetten.”

PCP ZA – Baronie ZA 2-5 (2-1) 1-0 en 2-0 Jaber Oumiel, 2-1 Yassine Bitchou, 2-2 Benjamin Kadic, 2-3 Kevin van de Luitgaarden, 2-4 Bart Diepstraten, 2-5 Benjamin Kadic.