Datum: zaterdag 2 november 2019, 17:11 - Auteur: Redactie

Baronie ZA wint knotsgekke uitwedstrijd tegen DVO ‘60

Baronie komt bovendrijven in 4C. De nieuwe zaterdagploeg won zaterdagmiddag op het gras van DVO ‘60.

Een heerlijke voetbalmiddag voor de equipe van trainer Ricardo van den Bos in Roosendaal. De jonge Baronnen kwamen al snel op 0-1 dankzij Yassin Bitchou, die net als vorig weekend weer trefzeker was. Ook Kevin van de Luitgaarden herhaalde zijn kunstje van vorige week tegen The Gunners door voor rust nog te prikken. Daarmee was de gelijkmaker meteen ongeldig verklaard.

Uiteindelijk liepen de gasten uit naar 1-4, maar toch werd het spannend. De thuisclub kwam terug tot 3-4 en droomde hardop van de gelijkmaker, maar die viel niet. Baronie lijkt daarmee eindelijk verlost van zijn twijfelachtige begin in de competitie. Volgend weekend wacht de volgende grote test. Dan is Boeimeer namelijk gastheer op sportpark Heksenwiel voor een onvervalste stadsderby

“Gezien de eerste helft hebben we wel verdiend gewonnen, maar gezien de tweede helft niet. Dan mogen we blij zijn dat het niet nog gelijk werd”, aldus de winnende coach na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

DVO ‘60 – Baronie ZA 3-4 (1-2) 0-1 Yassin Bitchou, 1-1 DVO ‘60, 1-2 Kevin van de Luitgaarden, 1-3 Yassin Bitchou, 1-4 Benjamin Kadic, 2-4 en 3-4 DVO ‘60.