Datum: woensdag 8 mei 2019, 17:56 - Auteur: Redactie

Bavel 7 hoopt nog steeds op ‘wedstrijd van je leven’

In Bavel kan het eerste team in 3B het seizoen prijsloos uit gaan ballen, maar het zevende team uit het Bredase dorp maakt nog wel kans op faam. Het vriendenteam zit in de top 10 van ‘De wedstrijd van je leven’.

Op sportpark de Roosberg is al bijna vijftien jaar een vriendenteam operatief, maar nu de ‘pensioensgerechtigde’ leeftijd nadert voor de dertigers, houdt het ensemble er mee op deze zomer. Na alle glorie, dieptepunten en memorabele wedstrijden van Bavel 7 lonkt er nog één absoluut moment of fame. Op de datum van de Champions League-finale (1 juni) zou er voor de Baviaonen wel eens een unieke ‘voorwedstrijd’ gespeeld kunnen worden.

Op FOX Sports wordt namelijk ‘de wedstrijd van je leven’ georganiseerd. Houd U vast: het duel wordt dus live uitgezonden op televisie met commentator Koert Westerman als pluspunt. Hans, Hansie Hansie, Kraay junior doet de interviews voor en na de pot en Ronald de Boer komt met een professionele analyse na afloop. De drive in show van Radio Veronica verzorgt als kers op de taart de zogenaamde derde helft. Komt heel het circus naar Bavel?

Nadat het al meer dan 2000 teams ‘kansloos’ liet is Bavel 7 nu met negen andere teams van diverse amateurclubs in Nederland genomineerd voor de eerste plek. Het enige wat U kunt doen voor deze dromers uit Bavel? Stemmen. Want als Bavel 7 straks de meeste stemmen heeft, dan spelen Bavel 7-spelers als Jarno Jochems en co tegen Glenn Helder en co van FC De Rebellen. Stemmen kan door hier te klikken. Voetbalinbreda.nl wenst Bavel 7 veel geluk toe!