Datum: zondag 10 april 2022, 16:17 - Auteur: Redactie

Bavel blijft stressen door ‘late’ remise tegen Madese Boys

Dankzij een pingel in de slotfase voorkwam Bavel zondag een peperdure nederlaag tegen directe concurrent Madese Boys. In 2E blijven de zorgen om degradatie derhalve.

In een doelpuntloze eerste helft werd direct duidelijk dat beide kampen niet wilden verliezen van elkaar, maar toen er een kwartier voor tijd toch opeens werd gescoord door de bezoekers uit Made nam de onrust toch wel een beetje toe op sportpark de Roosberg. Het spannende staartduel leek in het voordeel beslist te worden van de dorpelingen uit Drimmelen, maar toch kwamen de Bredase dorpelingen in de slotfase nog op gelijke hoogte.

Een vrij cruciale strafschop van Sander van Gils (foto, links) leverde de formatie van trainer Coen Rijppaert het benodigde punt op, waar beide ploegen in principe niet veel mee opschoten. Captain Erik Meijerink sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl. “We waren minimaa gelijkwaardig en uiteindelijk blij met een puntje. We hebben slechts eenmaal verloren van de laatste zes duels. Alleen af en toe een zege zou wat meer opschieten.”

Bavel – Madese Boys 1-1 (0-0)
0-1 Madese Boys, 1-1 Sander van Gils (pen.).