Datum: zondag 9 oktober 2022, 15:49 - Auteur: Redactie

Bavel houdt punt over na twee snelle uitgoals bij Be Ready

Het affiche Be Ready versus Bavel in 3B eindigde zondagmiddag onbeslist. In Hank scoorde beide clubs twee doelpunten, waarbij de Bredase dorpelingen er voor rust riant bij liepen.

Op het kunstgras, onder de stralende zon, gaf Sander van Gils een bijpassende statistiek voor de Bredase dorpelingen: 0-1. Toch werd het nog mooier dan het al wat, toen topscorer Niek Akkermans (foto) de marge verdubbelde namens de ploeg van coach Coen Rijppaert. Bavel kon het echter niet volhouden tot aan het rustsignaal om die marge over de streep te trekken.

De 1-2 viel en werkte als doping voor de thuisploeg in de tweede helft. U raadt het al, Be Ready kwam op 2-2 en daar bleef het uiteindelijk bij. Voetbalinbreda.nl vroeg aan Bavel-aanvoerder Erik Meijerink of dat terecht was en hij beaamde dat. Desastreus was het puntenverlies echter niet. De degradant staan na drie speelronden aan bovenaan met zeven punten.

Be Ready – Bavel 2-2 (1-2)
0-1 Sander van Gils, 0-2 Niek Akkermans, 1-2 en 2-2 Be Ready.