Datum: zondag 12 mei 2019, 18:01 - Auteur: Redactie

Bavel is op ‘de Roosberg’ veel te sterk voor RWB

Op sportpark de Roosberg verwende Bavel zijn eigen publiek zondagmiddag in 3B. RWB kwam naar het Bredase dorp en mocht nog blij zijn met de toch ruime cijfers die op het bord stonden.

Het was Daan Diepstraten die de groenhemden op voorsprong bracht en zijn treffer bleek als doping te werken voor de thuisploeg. Robin Adriaansen vergrootte de voorsprong en er leek geen vuiltje aan de lucht voor Bavel. Toch werd het nog wel 2-1, maar toen de eindelijk weer fitte van DIA overgekomen Erik Meijerink het vijandelijke net liet bollen, kwam de driepunter niet meer in gevaar. Sander van Gils tekende voor het slotakkoord.

“Al twee wedstrijden staan wij heel goed te voetballen. De vorige wedstrijd ondanks het goede spel en het gegeven dat wij de kampioen helemaal suf hebben gespeeld zijn we helaas met lege handen terug naar Bavel gekomen. Vandaag waren wij een groot deel van de wedstrijd een maatje te groot voor onze tegenstander. Het enige dat ik mijn jongens kan verwijten is dat ze geen monsterscore hebben neergezet”, aldus winnend trainer Osman Erbas tegenover Voetbalinbreda.nl.

Bavel – RWB 4-1 (2-0)
1-0 Daan Diepstraten, 2-0 Robin Adriaansen 2-1 RWB, 3-1 Erik Meijerink, 4-1 Sander van Gils.