Datum: zondag 6 maart 2022, 16:26 - Auteur: Redactie

Bavel morele winnaar na terugkeer Robin Adriaansen

Het gehavende Bavel vocht zich naar een punt zondagmiddag in 2E. Op het gras van WSC leek alles verloren, maar mede dankzij de plotse rentree van good old Robin Adriaansen werd een nieuwe nederlaag voorkomen.

Na een bloedeloze eerste helft in Waalwijk, waar er geen goals vielen, ging het na de thee helemaal los. Tot afgrijzen van het uitkamp scoorde WSC prompt twee doelpunten en leek het voor de zoveelste keer een dramatisch voetbalweekend te worden voor de Bredase dorpelingen.

Maar Bavel liet Robin Adriaansen invallen. Misschien wel de beste speler van de 21ste eeuw van de groenhemden is al lange tijd gestopt, maar moest vanwege personele problemen bij de equipe van coach Coen Rijppaert helpen. Zijn invalbeurt smaakte naar meer.

Eerst was het Sander van Gils, die wederom een goal meepikte en uiteindelijk maakte zijn aanvalspartner Daan Diepstraten er in de slotfase zelfs 2-2 van. In de allerlaatste minuut kreeg Niek Akkermans de kans om de wedstrijd te winnen, maar hij faalde één op één met de WSC-keeper.

Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl kort met Bavel-captain Erik Meijerink. “Hoe Robin Adriaansen het deed na die lange tijd? Prima, maar ik denk dat hij morgen zijn bed niet uit kan komen. We zijn de morele winnaar, we mogen niet klagen na die 2-0-achterstand.”

WSC – Bavel 2-2 (0-0)
1-0 en 2-0 WSC, 1-2 Sander van Gils, 2-2 Daan Diepstraten.