Datum: zondag 27 november 2022, 16:57 - Auteur: Redactie

Bavel morst dure punten, maar blijft gedeeld koploper

TSV Gudok bleek een plaag voor Bavel zondagmiddag in 3B. De degradant kwam wel op voorsprong, maar verloor uiteindelijk nog twee punten.

Sportpark de Roosberg zag in de eerste helft een wedstrijd waarin topscorer Niek Akkermans het verschil maakte. Zijn treffer leek de opmaat naar een belangrijke overwinning, maar TSV Gudok was een pittige tegenstander. De gelijk opgaande strijd kende een ijzingwekkend slot.

Want na rust, om precies te zijn in de 70ste minuut, kregen de bezoekers loon naar werken met de gelijkmaker. En het kon nog mooier worden voor Gudok toen Ruud van Hooydonk aan de noodrem trok, rood kreeg en een strafschop veroorzaakte: pech voor Bavel.

In alle hectiek fantaseerde Bavel-keeper Glenn van Peer (foto) echter al vluchtig over een heldenrol. De Bredase sluitpost groeide uiteindelijk uit tot psychologische matchwinner, want hij stopte de penalty en voorkwam daarmee een nederlaag voor de formatie van coach Coen Rijppaert.

(foto door Marcel Mol)

Bavel – TSV Gudok 1-1 (1-0)
1-0 Niek Akkermans, 1-1 TSV Gudok.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss