Datum: zondag 11 december 2022, 17:16 - Auteur: Redactie

Bavel pakt de wintertitel door hekkensluiter SC Emma te vloeren

In 3B is Bavel winterkampioen geworden zondagmiddag. De degradant klopte voor eigen publiek de slechtste club van de ranglijst dik: SC Emma.

Het bleef zondagavond nog lang gezellig in de kantine van sportpark de Roosberg. Het vlaggenschip van de Bredase dorpsclub had enkele uren eerder afgerekend met SC Emma, de drager van de rode lantaarn. Donny van Gool opende de score en de formatie van trainer Coen Rijppaert kwam op rozen te zitten toen Imre Timmermans de ruststand op 2-0 bepaalde en de pot leek te killen.

De gasten uit Dordrecht stribbelden na rust nog wel even tegen met de aansluitingstreffer, maar Milo de Kort besliste het gevecht daarna. Het slotakkoord was voor topschutter Niek Akkermans, wie anders. “Het was een beetje geflatteerd, maar we wonnen verdiend”, vertelde Bavel-captain Erik Meijerink na afloop tegen Voetbalinbreda.nl, terwijl hij in het clubhuis van een biertje genoot.

Bavel – SC Emma 4-1 (2-0)
1-0 Donny van Gool, 2-0 Imre Timmermans, 2-1 SC Emma, 3-1 Milo de Kort, 4-1 Niek Akkermans.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss