Datum: zondag 19 maart 2023, 17:17 - Auteur: Redactie

Bavel schudt amateurs van FC Dordrecht na rust definitief van zich af

Degradant Bavel is goed op koers om terug te promoveren. Zondagmiddag won de koploper wederom in 3B: ditmaal van de amateurtak van FC Dordrecht.

Op sportpark de Roosberg ontpopte Bavel-goalie Glenn van Peer zich weer eens tot de belangrijkste speler. Althans, zeker voor rust, toen hij de Bredase dorpelingen meermaals op de been hield met knappe reddingen. Het bezoek uit Zuid-Holland was enkele malen zichtbij de openingsgoal, maar dankzij goed keeperswerk van de ervaren Bredanaar bleef het bij 0-0 tijdens de rust.

In de tweede helft was Niek Akkermans de uitblinker. De topscorer van de formatie van trainer Coen Rijppaert maakte de belangrijke 1-0, zag hoe Ivar Bal de marge verdubbelde en schoot zelfs nog de 3-0 tegen het vijandelijke net. Bavel won zodoende met ruime cijfers en blijft de lijstaanvoerder. De periodekampioen heeft ook nog drie punten voorsprong op de nummer.

Bavel – FC Dordrecht a 3-0 (1-0)
1-0 Niek Akkermans, 2-0 Ivar Bal, 3-0 Niek Akkermans.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss