Datum: zondag 14 november 2021, 17:01 - Auteur: Redactie

Bavel spoelt dramatische reeks weg met thuiszege op Tilburgers

Na vijf nederlagen op rij heeft Bavel zondagmiddag eindelijk beterschap getoond. FC Tilburg werd na rust over de knie gelegd door de Bredase dorpelingen in tweede klasse E.

In een eerste helft die in evenwicht was qua spel, opende Daan Diepstraten (foto) de score. En ondanks de tegenslag voor rust, zou het voor het eerst sinds lange tijd een glorieuze middag worden voor de ploeg van trainer Coen Rijppaert. Want na de gelijkmaker van de bezoekers uit 013 voor de pauze, was het Jens de Jong die de 2-1 aan liet tekenen na rust. En Diepstraten maakte er zelfs 3-1 van.

Bij die stand zou het blijven op het, door de Corona-maatregelen, akelig lege sportpark de Roosberg. “Richting de rust werden we al sterker en de tweede helft controleerden we zonder nog veel weg te geven. Deze overwinning was wel broodnodig voor ons”, aldus de winnende aanvoerder Erik Meijerink tegen Voetbalinbreda.nl. Bavel staat nu drie punten boven hekkensluiter WSC.

Bavel – FC Tilburg 3-1 (1-1)
1-0 Daan Diepstraten, 1-1 FC Tilburg, 2-1 Jens de Jong, 3-1 Daan Diepstraten.