Datum: zondag 13 maart 2022, 17:12 - Auteur: Redactie

Bavel sprokkelt een puntje na doelpuntloze strijd

Op eigen veld kwam laagvlieger Bavel zondagmiddag niet verder dan de hatelijke brilstand. Het duel met Roosendaal in 2E leverde zodoende een belangrijk punt op.

Dat het dit seizoen moeizaam gaat voor Bavel in een publiek geheim, maar de laagvlieger van coach Coen Rijppaert zit in de overlevingsmodus en pakte op sportpark de Roosberg een punt tegen het iets hoger geklasseerde Roosendaal. Dat hadden er drie kunnen zijn, maar in de Bavel-voorhoede is de vorm even zoek en dus werd een levensgrote kans nog gemist.

Met tien punten uit dertien wedstrijden zijn de Bredase dorpelingen slecht bezig, maar de nul werd weer eens keer gehouden en met het uitduel met middenmoter Cluzona in aantocht volgend weekend hopen de groenhemden de weg naar boven te hervinden. Voetbalinbreda.nl sprak na de brilscore met Bavel-aanvoerder Erik Meijerink.

“Het is lang geleden dat we de nul hielden, dus als we ook doelpunten gaan maken zelf dan komen de punten vanzelf. We hadden net als tijdens de remise van vorige week weer de kans op de winnende goal. We zijn pas op de helft, dus alles is nog mogelijk”, aldus de ervaren middenvelder, die vanwege personele problemen centraal achterin stond.

Bavel – Roosendaal 0-0.