Datum: zondag 10 maart 2019, 17:13 - Auteur: Redactie

Be Ready bewijst dat ‘concurrent’ WDS ’19 te licht is

Net als WDS ’19 aan het klimmen is in 4C, komt de onvermijdelijke uitwedstrijd bij titelkandidaat Be Ready voorbij. Zondagmiddag was er geen beginnen aan voor de Babyblauwen.

De stand op de ranglijst bewijst al heel het seizoen dat WDS teleurstelt en te licht is bevonden voor de absolute top, maar ook tijdens de topper in Hank bleek dat. Op zich ging de pot gelijk op, maar het bezoek uit de Haagse Beemden maakte achterin vijf individuele fouten, die mede door de sterke Be Ready-aanvaller gretig werden afgestraft.

Alleen captain Kevin Keehnen scoorde nog vroeg in de wedstrijd, maar de oudste amateurclub uit Breda vertrok met laag hangende wenkbrauwen terug naar sportpark Paradijs. De enige Bredase doelpuntenmaker sprak na afloop van de pandoering met Voetbalinbreda.nl. “Ik begrijp niet dat we speelden met het stormachtige weer.”

“De omstandigheden maakten voetballen echt onmogelijk. Maar we maakten zelf teveel fouten om aanspraak te maken op een overwinning. Wat het perspectief nu is? Focussen op de derde en de vierde positie om uit eindelijk de nacompetitie te halen. Die hoop hebben we en dat zou even mooi als realistisch zijn.”

Be Ready – WDS ’19 5-1 (3-1)
1-0 Be Ready, 1-1 Kevin Keehnen, 2-1, 3-1, 4-1 en 5-1 Be Ready.