Datum: zondag 2 april 2023, 16:37 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit baalt van zichzelf na wanvertoning voor rust

Beek Vooruit miste zondag een kans om zich definitief veilig te spelen in 2C. Degradatiekandidaat Virtus won in Zevenbergen.

Toen de thuisclub de openingsgoal maakte, volgde de tweede al snel. Beek Vooruit baalde, maar speelde dramatisch. Net als vorig weekend viel er geen eer te behalen voor de ploeg van trainer Jack Sweres. Alleen Mees Vermeulen kon in de tweede helft nog iets terug doen, maar zijn doelpunt leverde niks op voor de club uit Prinsenbeek, die nog alle zeilen bij moet zetten om niet in de degradatiezone te belanden.

Voetbalinbreda.nl sprak zoals bijna elk weekend met de clubman pur sang in de defensie van de oranjehemden Bas Frijters, die zelf niet mee kon spelen overigens. “We brachten zelf helaas te weinig. Gewoon veel te weinig om het Virtus echt lastig te maken. Het is helemaal frustrerend als je zelf niet mee kunt doen, maar ik heb er toch alle vertrouwen in dat we dit weer om gaan draaien.”

Virtus – Beek Vooruit 2-1 (2-0)
1-0 en 2-0 Virtus, 2-1 Mees Vermeulen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss