Datum: zondag 27 maart 2022, 15:00 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit geeft voorsprong weg na rust tegen Cluzona

Het leek er lange tijd op dat Beek Vooruit in 2E weer een positief resultaat zou behalen, maar de ploeg uit Prinsenbeek kwam bedrogen uit. Cluzona poetste een achterstand weg na rust en triomfeerde zondagmiddag.

Het cliché ‘een wedstrijd met twee gezichten’ stak de kop op. Sportpark de Heikant zag hoe Beek Vooruit redelijk dominant een 1-0-rustand had bereikt dankzij een goal van Joep Bulkmans, maar werd na de pauze geslacht door de Club Zonder Naam. Pas bij een 1-3-tussenstand diep in blessuretijd kon Loek Schalk de 2-3 nog scoren, maar dat doelpunt viel dus veel te laat tot ergernis van het thuispubliek.

Kort na de nederlaag praatte Voetbalinbreda.nl bij met de Beekse verdediger Bas Frijters. “We hebben het weggegeven. Voor rust staat het ‘maar’ 1-0 en waren we echt een stuk beter. Kort na rust koppen ze een corner binnen na slap verdedigen van ons en krijgen we ook een vrije trap om de oren. Het is eeuwig zonde, want deze wedstrijd hadden we kunnen en moeten winnen. Helaas viel de 2-3 te laat voor ons.”

Beek Vooruit – Cluzona 2-3 (1-0)
1-0 Joep Bulkmans, 1-1, 1-2 en 1-3 Cluzona, 2-3 Loek Schalk.