Datum: zondag 6 oktober 2019, 17:12 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit glijdt hard onderuit bij feller Uno Animo

Het ene weekend is het andere niet. Beek Vooruit genoot de hele week na van de 5-0-zege op JEKA, maar stond zeven dag later weer voor schut in 2E. Uno Animo deelde een pak rammel uit.

Beek Vooruit heeft twee gezichten deze nog prille campagne. Uno Animo liet zien waar de pijnpunten van de club uit Prinsenbeek liggen. De thuisploeg liep namelijk vrij eenvoudig uit naar 4-0, waarna de Bredase dorpelingen de sportieve eer konden de redden. Loek Schalk benutte een strafschop.

Verliezend coach Arno Gabriëls had er maling aan. “Gewaarschuwd voor het fysieke en opportunistische spel van Uno Animo en we laten het allemaal gebeuren. Er werd ze niets in de weg gelegd en vanuit de omschakeling komen ze gemakkelijk aan hun goals. Het was waardeloos”, tekende Voetbalinbreda.nl op.

“Kan weinig positiefs uit deze wedstrijd halen. De goede wedstrijden tegen VOAB en JEKA stellen zo weinig voor. Niet normaal. Zo’n groot verschil met de 5-0-zege van vorige week tegen JEKA. Dit was Beek Vooruit onwaardig.” Volgend weekend krijgen de oranjehemden weer kans op sportieve wraak, dan wacht het uitduel met de Club Zonder Naam: Cluzona.

Uno Animo – Beek Vooruit 4-1 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 Uni Animo, 4-1 Loek Schalk (pen.).