Datum: zondag 21 mei 2023, 16:58 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit laat zichzelf in de steek na spektakelstuk

De knotsgekke uitslagen voor Beek Vooruit stapelen zich op in 2C. Uiteraard kon de club uit Prinsenbeek tijdens de laatste speelronde het neutrale publiek niet teleurstellen tegen Coal.

Op sportpark de Heikant verveelt geen mens zich. De knotsgekke uitslagen zijn eerder regel dan uitzondering, maar toch zal trainer Jack Sweres er de pest in hebben. Met een eindnotering in het linkerrijtje is er geen vuiltje aan de lucht voor de Bredase dorpelingen, maar toen Joost Schalk de score opende en Loek Schalk een hattrick maakte leek er een monsterscore in de maak. Leek: Coal kwam onbegrijpelijk hard terug in de wedstrijd: 4-5. Joost Schalk redde toen nog een punt.

“We hebben het onszelf weer veel te moeilijk gemaakt in een wedstrijd die voor ons nergens om ging. We moeten zo’n wedstrijd met 10-0 winnen. Echt waar. Maar we geven gewoon hun doelpunten cadeau. Het is zonde dat we hem niet winnen na een 4-0-voorsprong, maar we maken er maar het beste van. We zijn zesde geworden in een wisselvallig seizoen, daar moeten we gewoon tevreden mee zijn”, aldus de Beekse verdediger Bas Frijters na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Beek Vooruit – Coal 5-5 (4-2)
1-0 Joost Schalk, 2-0, 3-0 en 4-0 Loek Schalk, 4-1, 4-2, 4-3, 4-4 en 4-5 Coal, 5-5 Joost Schalk.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss