Datum: donderdag 17 februari 2022, 22:06 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit verliest inhaalpot in en tegen Rijen

Beek Vooruit is er donderdagavond niet in geslaagd een resultaat te behalen tijdens zijn inhaalduel in 2E. Rijen was voor eigen publiek de sterkste ploeg.

Er viel voor de ploeg uit Prinsenbeek geen eer te behalen. De ploeg van coach Marcel van Helmond slikte vlak voor rust een tegentreffer uit een corner en besliste het na rust. Tien minuten voor tijd scoorde Rijen de 2-0. Voor verdediger Bas Frijters, die sinds mensenheugenis al in de selectie van de Bredase dorpelingen speelt, betekende het zijn rentree nadat hij in quarantaine moest volgens de Corona-maatregelen. Hij mocht eindelijk weer meedoen, acht minuten welgeteld, maar hij is terug.

“Ik had anderhalve week niet getraind, dus het is logisch dat ik pas de laatste acht minuten inviel. Maar voor ons zat het er verder niet in. Het was allemaal net niet. We hebben ook niet echt kansen gehad, maar zondag gaan we er alles aan doen om van Madese Boys te winnen”, aldus Frijters na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Rijen – Beek Vooruit 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 Rijen.