Datum: zondag 10 oktober 2021, 17:03 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit wint bizarre thriller met maar liefst elf doelpunten

Alles wat Beek Vooruit nodig had was een zege in 2E en zondag gebeurde het eindelijk. Na de 6-0-nederlaag tijdens de derby tegen Bavel vorig weekend moest de equipe uit Prinsenbeek beterschap tonen. Het gebeurde bij Cluzona, op bizarre wijze.

Op het gras van de ‘CLUb ZOnder NAam’ ging het bezoek uit Prinsenbeek helemaal los. Van meet af aan veel kansen namens de club vaan coach Marcel van Helmond en Loek Schalk had er voor rust al twee in het mandje gelegd. Tussendoor scoorde de thuisclub nog wel een pingel, maar na de 1-2 van Loek Schalk zorgde Fedde van Gils voor de 1-3-ruststand.

En na pauze gingen de Bredase dorpelingen vrolijk door. Joost Schalk en Loek Schalk troffen het vijandelijke doel: 2-5. Bram van ‘t Geloof besliste het gevecht, al kwamen de gastheren nog wel akelig dichtbij. Met name het weggeven van de vele kansen baarde de oranjehemden zorgen. Verder dan 5-6 kwam Cluzona echter niet meer, tot vreugde van het uitkamp.

Cluzona – Beek Vooruit 5-6 (1-3)
0-1 Loek Schalk, 1-1 (pen.) Cluzona, 1-2 Loek Schalk, 1-3 Fedde van Gils, 1-4 Joost Schalk, 1-5 Loek Schalk, 2-5 Cluzona, 2-6 Bram van ‘t Geloof, 3-6, 4-6 en 5-6 Cluzona.