Datum: zondag 27 november 2022, 16:42 - Auteur: Redactie

Roosendaal dondert Beek Vooruit van zijn roze wolk

Winnen bij de koploper en zeven dagen later thuis onderuit gaan tegen een middenmoter. Beek Vooruit verandert niet in 2C: Roosendaal profiteerde van de, gaan we weer, wisselvalligheid van de Bredase dorpelingen.

Het moet toch knagen aan de mensen die ambitieus zijn op sportpark de Heikant. Elke keer als men denkt dat de weg omhoog ingeslagen kan worden, valt Beek Vooruit terug naar beneden. En deze keer ook totaal onnodig, want Roosendaal was voor rust helemaal niet in staat om indruk te maken tegen de sterke oranjehemden van coach Jack Sweres.

Loek Schalk (foto) brak de ban al snel, maar de bezoekers pareerden tijdig. toch was het wederom Loek Schalk die een verdiende 2-1 op het digitale scorebord liet programmeren. Maar Roosendaal kwam in de 65ste minuut terug in de strijd en rook zowaar bloed. Het was geen misleidend geurtje, want in de 93ste minuut dompelde de uitclub Beek Vooruit in rouw.

“We moeten met een 4-1-voorsprong de rust in gaan, we waren heer en meester, kregen genoeg kansen, maar beloonden onszelf niet. Na rust ging het meer gelijk op en maken ze uit een corner de gelijkmaker. Daarna bleven ze doordrukken en krijgen we de deksel op de neus. Het is niet te geloven”, baalde verdediger Bas Frijters na afloop toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

Beek Vooruit – Roosendaal 2-3 (2-1)
1-0 Loek Schalk, 1-1 Roosendaal, 2-1 Loek Schalk, 2-2 en 2-3 Roosendaal.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss