Datum: zondag 17 maart 2024, 16:06 - Auteur: Redactie

Koploper CHC duwt Beek Vooruit nog dieper de put in

Beek Vooruit zit nu diep in de degradatiezorgen. Zondag leed de ploeg uit Prinsenbeek een ingecalculeerde nederlaag bij koploper CHC, die desalniettemin hard aan is gekomen.

Het was zeer knap dat het dolende Beek Vooruit via Thijs Reimering (foto, links) de ruststand op 0-1 bepaalde in Den Bosch door een goede kopgoal te maken. Maar zelfs de door een blessure gestopte Benjamin van Wanrooij werd nog tevergeefs gevraagd om plaats te nemen op de bank om de personele problemen van de ploeg van trainer Jack Sweres maar aan te geven. En toch ging het weer mis voor Beek Vooruit, want de koplopers schrokken op tijd wakker, prikten de gelijkmaker binnen en kantelden het duel daarna volledig.

“We hebben nog kans op de 0-2 gehad zelfs. Helaas kregen we daarna de 1-1 tegen. Daarna ging CHC doordrukken en verliezen we helaas. Maar op zich waren we allemaal redelijk tevreden over het spel. We hebben het de beste ploeg van de competitie heel lastig gemaakt dus dat geeft hoop voor de komende wedstrijden”, vertelde Beek Vooruit-verdediger Bas Frijters na afloop tegen Voetbalinbreda.nl. Komend weekend wacht de degradatie-clash thuis tegen Gilze: game on.

CHC – Beek Vooruit 3-1 (0-1)
0-1 Thijs Reimering, 1-1, 2-1 en 3-1 CHC.