Datum: dinsdag 11 februari 2020, 23:01 - Auteur: Mica de Montigny

‘Beste speler van Baronie’ blijft ook na de zomer

Moustafa Mohammad (foto) is de volgende dragende kracht die zijn trouw aan Baronie belooft. Baronie-coach Jurriaan van Poelje, die zelf ook zijn contract verlengde op sportpark de Blauwe Kei, is lovend over de jonge aanvaller.

Mohammad brak een aantal seizoenen terug door bij de Baronnen, maakte een uitstapje naar Dongen, dat in de Derde Divisie acteert, maar keerde al snel terug naar Ijpelaar. Daar wordt hij op handen gedragen door menigeen. “Moustafa is een kind van de club en in potentie, naar mijn mening, één van de beste spelers in de regionale top van het amateurvoetbal”, vertelt de succestrainer aan Voetbalinbreda.nl.

“Hij is onze beste speler en kan van niets, iets maken. Hij heeft alles in zich om een topamateurspeler te worden en is met zijn pas 22 jaar bepalend voor ons spel centraal voorin.” Eerder gaven ook Jorik Mijnhijmer en Aart Veldhof aan te zullen blijven bij de zondag Hoofdklasser uit Breda. Baronie speelt net als vorig jaar in de slotfase van het seizoen mee om alle prijzen (competitie en beker).