Datum: dinsdag 18 december 2018, 21:01 - Auteur: Redactie

Madese Boys doet Beek Vooruit pijn na ‘vroege misser’

Dinsdagavond speelde Beek Vooruit het eerder gestaakte duel met Madese Boys uit in 2E. In de laatste dertig minuten liepen de gasten verder weg van de Bredase dorpelingen.

De 0-1-tussenstand was bij 1-1 geworden, want al na een paar minuten door Joep Bulkmans op voor het vijandelijke doel. In een 1 op 1-situatie faalde hij echter. Daarna liepen de bezoekers uit: twee counters, twee goals. Eindstand: 0-3. Beek Vooruit-coach Arno Gabriëls tegenover Voetbalinbreda.nl: “In de omschakeling was Madese Boys effectief, zeker na onze slippertjes. Het is klote, want we hebben kansjes gehad. Er is werk aan de winkel voor ons.”

De ruime nederlaag was overigens niet de enige smet op de avond. Daan Korsten moest met een hoofdwond naar het ziekenhuis, toen hij een bal van dichtbij tegen de touwen wilde koppen, maar een tegenstander met zijn voet blokkeerde.

Beek Vooruit – Madese Boys 0-3 (0-1)
0-1, 0-2 en 0-3 Madese Boys.

ZONDAG 25 NOVEMBER: 16:44

Beek Vooruit versus Madese Boys werd zondag in 2E gestaakt na een uur spelen. Reden? De leidsman kon niet verder vanwege een blessure aan zijn hamstring.

De derby in Prinsenbeek was qua score in het voordeel voor de bezoekers uit Made. De thuisploeg speelde goed, maar kon niet scoren. Toen het scoorde, oordeelde de toen nog fitte scheidsrechter dat hij onterecht gescoord werd. Boye Snoek baalde als een stekker. Joost en Loek Schalk kregen ook nog kansen, maar het bleef 0-1.

Ook na de pauze kregen de Bredase dorpelingen kansen. Kobus Christianen en Joris Peeters hadden hun vizier echter niet goed afgesteld, waardoor de oranjehemden tegen de achterstand aan bleven kijken. “We beloonden ons goede spel, maar we moeten nog een halfuur uitspelen”, aldus coach Arno Gabriëls tegenover Voetbalinbreda.nl.

Beek Vooruit – Madese Boys (gestaakt bij een 0-1-stand)