Datum: zaterdag 4 maart 2023, 18:55 - Auteur: Redactie

Boeimeer boekt zijn derde zege van het seizoen

Eindelijk: Boeimeer weet weer wat winnen is in 4C. Zaterdagmiddag won de Bredase laagvlieger van het nog lager geklasseerde Lepelstraatse Boys, na een sensationeel duel.

In een bizar schouwspel, waar de tackles en doelpunten je om de oren vlogen, namen de dorpelingen de leiding via een penalty. Na rust verdubbelde Lepelstraatse Boys de marge en leek het bezoek uit Breda geslagen. Maar, Jari Hoogendijk schoot de aansluitingsgoal binnen en leek het duel open te breken. Toch werd het weer 3-1.

Op dat moment demonstreerden de Koningsblauwen een portie veerkracht van de bovenste plank. Een onvervaslte remontada. Ousman Jammeh met de 3-2 en de gelijkmaker meteen erna van Milan Colijn bracht de thuisclub volledig aan het wankelen. Uiteindelijk maakte Thijs van Schagen de winnende goal namens de Bredanaars: 3-4.

“Een doelpuntrijke overwinning vandaag, waarmee we de terechte winnaar waren van een ware schopwedstrijd. We moeten hier slimmer mee omgaan en niet ons spel door laten beinvloeden, het spel was dan ook niet best, maar er is keihard voor gewerkt”, aldus winnend trainer Tom Looijmans na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Lepelstraatse Boys – Boeimeer 3-4 (1-0)
1-0 en 2-0 Lepelstraatse Boys, 2-1 Jari Hoogendijk, 3-1 Lepelstraatse Boys, 3-2 Ousman Jammeh, 3-3 Milan Colijn, 3-4 Thijs van Schagen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss