Datum: zaterdag 15 oktober 2022, 15:47 - Auteur: Redactie

Boeimeer glijdt hard onderuit op het gras van DVO ’60

Boeimeer beleefde een dramatische zaterdagmiddag in 4C. Op het gras van DVO ’60 verloor de ploeg uit de Haagse Beemden met dikke cijfers.

De gemotiveerde coach Tom Looijmans en het bestuur van de club uit de Haagse Beemden proberen er alles aan te doen om Boeimeer uit het moeras te trekken, maar de selectie van de Koningsblauwen hang soms nog steeds met pleisters aan elkaar. De ene week steun van goede voetballers als Jonathan Fiddelers, de andere week een tekort. In Roosendaal maakte DVO gehakt van de teleurstellende Bredanaars.

Aan Voetbalinbreda.nl legt Looijmans uit hoe of wat. “We moesten al zes invalspelers meenemen om de groep rond te krijgen. En vervolgens speel je een uitwedstrijd op een knollenveld tegen een zeer slecht elftal. Dan moet je je als team schamen dat je zes tegendoelpunten krijgt, allemaal vanuit eigen fouten en niet één uit een uitgespeelde kans van de tegenstander.”

“De spelers die ons hielpen vandaag hebben een prima wedstrijd gespeeld en hard gewerkt voor ons als team, helaas konden onze eigen spelers dat niet opbrengen vandaag”, aldus de jonge oefenmeester. Boeimeer staat met drie punten uit vier duels op de negende plaats en heeft Lepelstraatse Boys en SC Welberg (beiden puntloos) nog onder zich op de ranglijst.

DVO ’60 – Boeimeer 6-0 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 en 6-0 DVO ’60.