Datum: zaterdag 25 maart 2023, 20:15 - Auteur: Redactie

Boeimeer ‘gokt en verliest’ na rust tegen VVC ’68

Boeimeer kon zaterdagmiddag niet overtuigen tegen VVC ’68 in 4C. Op sportpark Heksenwiel namen de Bredanaars risico na rust, maar dat betaalde zich niet uit.

De laagvliegers uit de Haagse Beemden deden voor rust goed mee, maar zagen lijdzaam toe hoe VVC de leiding nam. Boeimeer gunde de bal aan de bezoekers, maar slikte dus wel de tegengoal. Na rust namen de Koningsblauwen meer risico, maar kregen de deksel op de neus door nog twee goals te incasseren. Voetbalinbreda.nl vroeg aan Boeimeer-coach Tom Looijmans hoe hij na afloop terugkeek op de nederlaag.

“De eerste helft hebben we VVC laten voetballen, dat ging redelijk, maar krijgen we de 0-1 tegen. De tweede helft besloten we meer druk te gaan geven, waarna we de hele helft de overhand namen, maar niet scoren. De laatste tien minuten hebben we nog een verdediger voor aanvaller gewisseld om iets te forceren. Helaas counterde VVC toen nog tweemaal goed. We hebben daarmee gegokt en verloren, maar hadden zeker een punt verdiend.”

Boeimeer – VVC ’68 0-3 (0-1)
0-1, 0-2 en 0-3 VVC ’68.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss