Datum: donderdag 20 augustus 2020, 13:01 - Auteur: Mica de Montigny

Boeimeer in quarantaine na coronabesmetting selectielid

Ook het Bredase voetbal ontkomt niet aan coronagevallen. Boeimeer maakt bekend dat een selectielid besmet is en gaat daarom tien dagen in quarantaine met zijn selectie.

“Enkele dagen na het bericht over het sluiten van onze kleedkamers en de registratie van de contactgegevens in onze kantine/op het terras, zijn wij vanmorgen op de hoogte gebracht van het feit dat een van de spelers van Boeimeer Zaterdag 1 positief is getest op het coronavirus. Gevolg is dat spelers en staf van Zaterdag 1 vanaf vandaag 10 dagen in quarantaine zitten en dat de GGD een contactonderzoek uit zal voeren”, zo verklaart het bestuur van de zaterdag vierdeklasser.

De equipe van trainer Lorenzo Boudewijns was nochtans goed op weg richting de start van het officiële seizoen. Vorige week zaterdag werd MOC ‘17 019 met 3-0 geklopt en afgelopen dinsdag werd er met 2-0 gewonnen bij DSE. De club uit Etten-Leur is op de hoogte gebracht door de Koningsblauwen.

”Tien dagen binnen zitten, niet trainen en spelen en er gaat een streep door ons eerste bekerduel. Genoeg gevolgen dus”, aldus de geschrokken Boudewijns tegenover Voetbalinbreda.nl.