Datum: zaterdag 12 november 2022, 20:07 - Auteur: Redactie

Boeimeer klopt Welberg en klimt over The Gunners heen

Boeimeer heeft in 4C gewonnen van de puntloze hekkensluiter. De laagvliegers uit de Haagse Beemden waren zaterdag op eigen veld te sterk voor SC Welberg.

Wie afgelopen zomer zou roepen dat Boeimeer boven buurtconcurrent The Gunners zou staan op de ranglijst medio november was meteen afgevoerd. Toch is het zo, mede door de thuiszege op SC Welberg. Op sportpark Heksenwiel brak Alseny Soumah de ban, maar het duurde tot in de tweede helft vooraleer de thuisclub de zege veilig kon stellen. Redouan Kahini verdubbelde de marge en op zijn verjaardag trakteerde spits Shaqur de Kraaij zichzelf op een cadeautje vanaf de stip: 3-0.

Aan de hand van linksback en uitblinker Dison Luu, kwamen de Koningsblauwen geen moment in de problemen. Voetbalinbreda.nl sprak na de winstpartij met coach Tom Looijmans. “Eindelijk weer eens, de groep heeft laten zien wat het kan. We bleven lang op 1-0 hangen, terwijl je bij rust al vijf doelpunten hoort te hebben gemaakt. Toch straffen we ze uiteindelijk af. We kunnen met een positief gevoel naar The Gunners volgend weekend voor de derby van de Haagse Beemden.”

Boeimeer – SC Welberg 3-0 (1-0)
1-0 Alseny Soumah, 2-0 Redouan Kahini, 3-0 (pen.) Shaqur de Kraaij.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss