Datum: zaterdag 28 september 2019, 18:06 - Auteur: Redactie

‘Laf’ Boeimeer moet thuis buigen voor DOSKO ZA

Boeimeer heeft zijn puike start van het seizoen geen goed vervolg gegeven. Zaterdagmiddag kwam DOSKO op bezoek in 4C en won het afgetekend.

Sportpark Heksenwiel had lang uitgekeken naar de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe zaterdagtak, maar het mondde tegen DOSKO uit in een fiasco. Boeimeer draaide voor geen meter en de bezoekers hielden eenvoudig de nul en sloegen zelf drie keer toe.

Trainer Lorenzo Boudewijns stak zijn ergernis na af loop niet onder stoelen of banken toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak. “We durfden niet. We gingen de duels niet in en kwamen overal te laat. Bij de kansen die we kregen hadden we bovendien pech. We waren laf.”

“Waar het aan lag? Geen idee. Het was een totale offfday en er was geen geen beleving. Aanvankelijker zag het er allemaal goed uit, we hadden een goede serie neergezet. Er kwamen jongens terug van blessures en afwezigheid, maar dat heeft niks extras gebracht dus deze dag moeten we maar snel vergeten.”

Volgend weekend krijgen de Koningsblauwen een kans op sportief eerherstel en kunnen de spelers uit de Haagse Beemden proberen om de drie huidige punten te verdubbelen naar zes (of uit te breiden naar vier)z Dan wacht de uitwedstrijd bij Alliance in Roosendaal, dat zaterdag gelijk had gespeeld tegen Baronie ZA.

Boeimeer – DOSKO ZA 0-3 (0-1)
0-1, 0-2 en 0-3 DOSKO ZA.